حجتالاسلاموالمسلمین منصوری در گفتگو با سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، با ذکر این مطلب که تمامی شهرهای استان کرمانشاه دارای مدارس علمیه خواهران هستند، عنوان کرد: به جز شهرستان سرپل ذهاب تمامی شهرستانهای این استان دارای مدارس علمیه خواهران میباشند؛ البته دو مدرسه علمیه خواهران قصر شیرین وکرند در نزدیک ترین فاصله با این شهرستان قرار دارند.
وی افزود: پس از ارزیابی زمینههای تشکیل مدرسه علمیه در سرپل ذهاب و رایزنیهای لازم، امیدواریم زمینههای لازم برای تکمیل واحدهای آموزشی حوزوی در سراسر استان ایجاد شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران با فعال خواندن مبلغان و طلاب خواهر این استان در عرصههای مختلف فرهنگی و تبلیغی، اظهارداشت: طلاب خواهر استان کرمانشاه با حضور گسترده در برنامههای فرهنگی و تبلیغی، نقش موثری در افزایش سطح فرهنگ دینی در این استان ایفا میکنند.
وی از تحصیل 1050 طلبه خواهر در استان کرمانشاه خبرداد و گفت: این طلاب در یازده مدرسه علمیه در حال حاضر مشغول به تحصیل میباشند.
حجت الاسلام والمسلمین منصوری با بیان این مطلب که راه اندازی سطح دو و سه حوزوی در استان کرمانشاه از گامهای بزرگی بود که جهت افزایش توان علمی حوزوی بانوان استان برداشته شد، اظهارداشت: هم اکنون در شهر کرمانشاه دو مدرسه علمیه سطح دو و یک مدرسه علمیه سطح سه مشغول تربیت بانوان طلبه هستند.
وی گفت: هر چه فعالیت طلاب خواهر در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی در یک منطقه بیشتر باشد، آن منطقه را نسبت به مناطق دیگر متمایز خواهد کرد، زیرا نقش بانوان در توسعه و ترویج فرهنگ ناب اسلامی و مبارزه با انحرافات و کج فهمیها در سطوح مختلف جامعه غیر قابل انکار است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه یادآورشد: فعالیت بانوان مبلغ و تحصیل کرده در حوزه علوم اسلامی در مناطق خاص کشور که به لحاظ فرهنگی و مذهبی دارای بافت ناهمگون هستند، ضرورتی غیر قابل انکار است؛ فعالیت بانوان مبلغه در این منطقه به یک نیاز اصلی تبدیل شده است که باید با توسعه مدارس و افزایش سطح کیفی این مدارس نسبت به فرهنگ سازی دینی در این مناطق اقدام شود.